بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: بسته بندی


موارد یافت شده: 42

1 - مروری برکاربرد بسته بندی های هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها (چکیده)
2 - طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده (چکیده)
3 - بررسی نقش تعدیل گری دانش و شناخت بازارهای خارجی بر رابطه بین بسته بندی و استاندارد بین المللی محصولات شرکت های تولیدی مواد غذایی شهرک های صنعتی شهرستان مشهد بر عملکرد صادراتی (چکیده)
4 - جداسازی و شناسایی اولیه (مقدماتی) باکتری های تجزیه کننده بسته بندی های غذایی پلی اتیلنی از خاک دفن پسماندهای پلاستیکی شهر مشهد (چکیده)
5 - مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان (چکیده)
6 - بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد (چکیده)
7 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
8 - بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه (چکیده)
9 - تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ (چکیده)
10 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای (چکیده)
11 - بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی کتاب بر قصد خرید کتابهای غیردرسی با نقش تعدیل گری قیمت و محتوای کتاب (چکیده)
12 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
13 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
14 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
15 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
16 - کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی (چکیده)
17 - تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل برخواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم لیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
18 - کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات (چکیده)
19 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
20 - بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
21 - ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی (چکیده)
22 - جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری (چکیده)
23 - کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
24 - استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ (چکیده)
25 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
26 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
27 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
28 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)
29 - تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده (چکیده)
30 - تاثیر نیروهای رقابتی بازار براستراتژیهای (چکیده)
31 - نانو بسته بندی (چکیده)
32 - اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن (چکیده)
33 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
34 - ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه (چکیده)
35 - بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی (چکیده)
36 - بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
37 - بسته بندی های رایج در صنایع لبنی (چکیده)
38 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
39 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
40 - بسته بندی روغنهای خوراکی (چکیده)
41 - تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی (چکیده)
42 - نگرش سیستماتیک در مدیریت بسته بندی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر